ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 29 Μάρτιος 2015 09:36

Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε μια διεξοδική συζήτηση με τον πρόεδρο της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την πορεία και την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, οι προτάσεις θα υπάρξουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης. Προτάσεις και ρυθμίσεις οι οποίες, βεβαίως, δεν πρέπει να έχουν υφεσιακό χαρακτήρα. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να κινηθούν με εξαιρετική ταχύτητα, με το  δεδομένο ότι την όλη προσπάθεια  της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων την παρακολουθεί η ασφυξία της ρευστότητας, η οποία υπάρχει.

Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλά και θετικά αποτελέσματα στο προσεχές Eurogroup,  πάντοτε με σταθερή την αναφορά ότι θα πρέπει οι εταίροι μας να αντιληφθούν τη μεγάλη σημασία που έχει για την πορεία αυτού του τόπου – ενός τόπου που έχει ματώσει τόσα χρόνια- να εξασφαλιστεί η αναγκαία ρευστότητα. Να μην υπάρξουν υφεσιακά μέτρα και να δρομολογηθεί η ανάπτυξη».

Share this post

 

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

logo final_1

nea-polis

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

eimasteetoimoi

Πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow